Članci

UNION electronics - Naučite decu zdravoj ishrani od malih nogu 1

Naučite decu zdravoj ishrani od malih nogu

Kažu da je briga o svom zdravlju jako važna, a naše zdravlje je direktno vezano za hranu koju jedemo. Od malih nogu slušamo čuvenu: Zdravlje na usta ulazi i moramo da se složimo sa tim.

UNION electronics - Vaš novi član porodice - Sudomašina 1

Izaberite savršenu mašinu za pranje sudova za vaš dom – Lako i bez problema!

Sudomašina danas je jedan od glavnih kućnih uređaja većine domaćinstava. Potpuno je nebitno da li stanujete sami, sa porodicom ili drugim bliskim osobama, mašina za pranje posuđa predstavlja vrsnog kuhinjskog asistenta koji vam mnogo štedi vreme i energiju.

UNION electronics - Vaš novi član porodice - Veš mašina 1

Stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom kupovine nove veš mašine

Kupovina nove veš mašine jeste odluka koja se ne donosi preko noći. To je dugoročna investicija u koju, kada je u pitanju pranje veša, posteljine i garderobe, treba da imate najviše poverenja. Jednostavno, bela tehnika nije nešto što se kupuje svakog dana, zato izbor odgovarajuće veš mašine treba da bude racionalan, pametan, ali i ekonomičan.

UNION electronics - Vaš novi član porodice - Šporet 2

Novi šporet – novi i kvalitetniji život vaše kuhinje!

Šporet (štednjak) predstavlja centralnu figuru svake kuhinje. Kada opremate stan, a naročito kuhinju, prva stavka treba da vam bude kupovina, odnosno nabavka odgovarajućeg šporeta, jer će od njega umnogome zavisiti i kvalitet hrane koju pripremate.

UNION electronics - Vaš novi član porodice - Frižider 1

Kako izabrati odgovarajući frižider za vaš dom?

Otkako je „otkriveno“ da hladnoća i niže temperature čuvaju svežinu i kvalitet hrane, frižideri su postali nezamenljivi i obavezni deo svakog domaćinstva. Jednostavno, kuhinja bez frižidera nema „dušu i srce“.