• Prava vrednost
  dobrih stvari

  Odličan kvalitet. Savremen dizajn. Hrana nadohvat ruke.

  Union electronics frižideri cover 1 1920x800
 • Zamrzivač baš po vašoj meri

  Jednostavnost upotrebe, maksimalna ekonomičnost i mnogo prostora za odlaganje.

  Union electronics frižideri cover 3 1920x800

UNION zamrzivači – Ekonomično i kompaktno rešenje za svaki dom

Zamrzivači ne moraju da budu skupi da bi bili kvalitetni. Ne moraju da budu futurističkog dizajna da bi bili funkcionalni. I naposletku, zamrzivač ne mora da bude velikih dimenzija da bi postao punopravan član vašeg domaćinstva. Naprotiv.

Ukoliko ste u potrazi za ekonomičnim, praktičnim i funkcionalnim zamrzivačem koji odgovara svim vašim potrebama, budite sigurni da je UNION prava adresa za vas i vašu porodicu.

UNION zamrzivač odlikuje jednostavan stil, ali i veličina koja ispunjava sve vaše potrebe. Praktičnost u pogledu dimenzija omogućava im da organizujete prostor u svom domu baš onako kako ste zamislili.

Inovacije, isplativost i kvalitet na jednom mestu

U našoj ponudi možete naći veoma isplative, kvalitetne zamrzivače sa inovativnom tehnologijom, koji istovremeno emituju hladnoću, ali čuvaju toplinu vašeg doma koja vas zbližava i povezuje.

UNION vam omogućava da vam svaka kupovina zamrzivača bude kvalitetna, prijateljska prema vašem novčaniku i sa dušom. Sve namirnice nadohvat ruke – bilo kad.

Union Zamrzivač FSD 245N

FSD 245N

Vertikalni zamrzivač

Funkcionalni i praktični vertikalni zamrzivač. Odložite svoje namirnice gde vam to najviše odgovara i kako vama najviše prija, tako da vam sve bude u vidokrugu.