• Prava vrednost
  dobrih stvari

  UNION sudomašine – Programi pranja za sve vaše potrebe u jednom uređaju!

  Union electronics sudomašine cover 1
 • Čisto posuđe u svakom trenutku

  Opustite se i očekujte najbolje rezultate pranja uz minimalnu potrošnju vode.

  Union electronics sudomašine cover 2
 • Vaš najodaniji asistent u kuhinji

  Pored UNION sudomašina nije vam potrebna dodatna pomoć. Visok kvalitet – niski troškovi.

  Union electronics sudomašine cover 3

UNION sudomašine – Talentovane za blistavo posuđe

UNION mašine za pranje sudove svedenog dizajna dopiru i do onih mesta na posuđu i escajgu koje je ponekad i nemoguće oprati sunđerom i deterdžentom. I u tome se sastoji njihov „skriveni talenat” – blistavi sudovi za tili čas, bez stresa. Intenzivni programi pranja, čisto posuđe, visok kvalitet, niski troškovi – to su UNION sudomašine!

Korišćenjem naših mašina za pranja sudova, potrošićete manje vode, a celokupno posuđe i kuhinjski pribor biće temeljno i detaljno čišćeni – bez bilo kakvih tragova fleka i mrlja. Na taj način, UNION sudomašine obezbeđuju ne samo čistoću i higijenu, već vode računa i o vašem zdravlju, budući da uklanjaju sve potencijalne bacile i bakterije.

Odlična ponuda, još bolji odnos kvaliteta i cene

Nudimo vam energetski efikasne i isplative UNION modele sudomašina sa kapacitetom od 10 do 12 kompleta posuđa uz 6 programa pranja. Bilo da želite da operete krupnije posuđe, kao što su tiganji ili pribor koji zahteva nežnije ispiranje, kao što su lomljive vinske čaše, UNION sudomašine vas sigurno neće razočarati.

Na vama je samo da izaberete model koji je prijateljski prema vašoj kuhinji. Na nama je da vam ponudimo još bolji balans kvaliteta i cene – baš po meri vašeg budžeta i vaše porodice.

Malih dimenzija, ali velikog kapaciteta, UNION mašine za pranje sudova pružaju sasvim dovoljno prostora za celokupno posuđe i pribor koji želite da operete.

UNION ceni vaše vreme, jer znamo da je vaše vreme dragoceno. Stoga, ne trošite ga na mučno ručno pranje sudova. Posvetite svoje vreme provodeći ga u neprocenjivim trenucima sa porodicom i deleći vrednosti koje vaše svakodnevicu oplemenjuju.

UNION – Zajedno činimo život lakšim.

UNION mašina za pranje sudova VY 15-60

VY 15-60

MAŠINA ZA PRANJE SUDOVA

Atraktivna sudomašina koja nije čudo, ali čini čudesa sa vašim posuđem! Učiniće vaše sudove savršeno čistim, uklanjajući i najtvrdokornije mrlje koji je nemoguće oprati ručnim pranjem. Učiniće da vaša kuhinja bude maksimalno uredna, dok istovremeno vama štedi energiju i vreme.