• Toplotne pumpe za svaki dom

  Bolje, isplativije i energetski efikasnije rešenje prilagođeno svakom domaćinstvu.

  UNION Energy - Toplotne pumpe cover 1
 • Prijatna atmosfera u svakom trenutku

  Obezbedite ugodnu, relaksirajuću i pozitivnu energiju u vašem domu.

  UNION Energy - Toplotne pumpe cover 2
 • Ambijent po vašem ukusu

  Alternativna opcija za grejanje/hlađenje kad god vama odgovara.

  UNION Energy - Toplotne pumpe cover 3

UNION Energy – Energetski isplativa rešenja za svako domaćinstvo

Toplotne pumpe su uređaji zahvaljujući kojima se energija prebacuje iz jednog u drugo okruženje, odnosno ambijent. Ovi aparati uzimaju energiju iz spoljašnje sredine, prenose je i prebacuju u unutrašnjost objekta gde je neophodno grejanje/hlađenje.

Sistem rada toplotnih pumpi je prilično jednostavan. Ovi uređaji iz obnovljivog izvora (zemlja, voda, vazduha), uzimaju energiju koja se šalje u isparivač pumpi. Energija se, potom, transportuje u kompresor gde se vrše korekcije pritiska i temperature. U izmenjivaču toplota gasa se prebacuje na sistem za grejanje/hlađenje. Nakon toga, gas prelazi u svoju izvornu temperaturu, šalje se u isparivač i potom se odvija isti proces ponovo.

UNION Energy toplotne pumpe – Sigurno rešenje za vaš dom

UNION Energy, podstaknut zahtevima ljudi za energetski ekonomičnim, ali i kvalitetnim i inovativnim rešenjima, nudi svakom domaćinstvu toplotne pumpe po meri vašeg budžeta i doma.

Kod nas možete pronaći monoblok toplotne pumpe, split toplotne pumpe, bojler toplotne pumpe i fan coil uređaje.

Prednosti naših toplotnih pumpi su višestruke. Na prvom mestu, imaćete znatno niže troškove grejanja/hlađenja. Njihovo održavanje je jednostavno, energetski gubici su manji, a njihov sistem ima znatno manje delova koji se kvare i troše vremenom.

Takođe, naše toplotne pumpe su bezbednosno efikasnije rešenje u poređenju sa sistemima koji rade na principu sagorevanja goriva. Radni vek pouzdanih i kvalitetnih UNION Energy toplotnih pumpi je dugotrajniji, dok istovremeno predstavljaju eco-friendly rešenje. Tokom letnjeg perioda, naše toplotne pumpe možete iskoristiti i za hlađenje, tako da rade kao klime.

Saznajte više o svim prednostima UNION Energy toplotnih pumpi OVDE.

UNION Toplotne pumpe – Izbor koji se isplati.

UNION Energy monoblok toplotna pumpa NL-BKDX40-150II-R CTA

NL-BKDX40-150II/R

TOPLOTNA PUMPA MONOBLOK

Kada želite u svom domu da imate pametnu investiciju, sa UNION Energy toplotnom pumpom monoblok nema greške. Velika ušteda na duže staze, minimalni troškovi za račune, kvalitetan sistem grejanja/hlađenja sa kojim uvek dobijate više.