• Optimalna temperatura tokom cele godine

    Kvalitetni i štedljivi UNION Energy fan coil uređaji koji održavaju toplotu i svežinu.

    UNION electronics fan coil 1920x800

UNION Energy fan coil uređaji – Udobnost, kvalitet i prijatnost

Niskotemperaturno grejanje/hlađenje sve više dobija na značaju zbog svoje izuzetne energetske efikasnosti. Iz istog razloga, na tržištu su veoma zastupljeni tzv. fan coil uređaji, odnosno ventilator konvektori.

Praktični i ekonomični, fan coil uređaji se sastoje od izmenjivača toplote (rashladno/grejno jezgro) i ventilatora. Kroz izmenjivač toplote protiču grejni fluidi, dok je funkcija ventilatora da uduvava vazduh iz prostorije putem površine izmenjivača toplote. Dakle, u pitanju su “grejači” koji, po potrebi, mogu proizvoditi hladan i topao vazduh.

Ventilator konvektori deo su celokupnog HVAC sistema (sistem za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju) i u najvećem broju slučajeva se mogu naći u industrijskima kompleksima, poslovnim zgradama i domaćinstvima.

U zavisnosti od mesta gde se nalaze (montiraju), fan coil uređaji se dele na kasetne, parapetne, zidne, kanalske i potplafonske.

Komfor u vašem domu koji ste želeli

UNION Energy vam nudi jedinstvene, kompaktne, savremene i ekonomične fan coil uređaje, pogodne za automatsku regulaciju, koji se tokom zime mogu koristiti za grejanje, a tokom leta za hlađenje.

Naši ventilator konvektori, u kombinaciji sa toplotnim pumpama, omogućuju impresivan i brz efekat hlađenja/grejanja prostorija u objektu. Pored toga, UNION Energy fan coil aparati doprinose štednji energije, smanjenju operativnih troškova, dok ujedno povećavaju energetsku efikasnost. Oni će vam sigurno pomoći da održite komfornu unutrašnju temperaturu objekta tokom cele godine.

UNION Energy – Više komoditeta za veći ugođaj.

UNION Energy fan coil AFC-300WM-4B(LH) CTA

UEFC-300WM/4B(LH)

FAN COIL

Pouzdani, dokazani i kvalitetni ventilator konvektor koji će vam obezbediti da postignete idealnu temperaturu u svom domu ili u nekom drugom objektu. Savršen izbor kada prelazite sa direktnog električnog grejanja.