• UNION
  Mesto dobrih saveta

  Saznajte kako da vam kućni aparati funkcionišu efikasno i bez problema.

  Union - Saveti za svaki dan 1920x800 1
 • Mali trikovi
  za lepšu svakodnevicu

  Pružamo vam savete koji će vam pomoći da upotpunite svoj životni prostor.

  Union - Saveti za svaki dan 1920x800 2
 • Kvalitetniji život
  u vašem domu

  UNION saveti – Unesite novu energiju, novu svežinu i novo iskustvo u svoj dom.

  Union - Saveti za svaki dan 1920x800 3

SAVETI ZA SVAKI DAN

Naučite decu zdravoj ishrani od malih nogu

Kažu da je briga o svom zdravlju jako važna, a naše zdravlje je direktno vezano za hranu koju jedemo. Od malih nogu slušamo čuvenu: Zdravlje na usta ulazi i moramo da se složimo sa tim.

U moru nezdrave i prerađene hrane, dobro domaće kuvano jelo postalo je retkost. Dosta se brže živi danas, nego ranije kada je ta izreka nastala i naši dani su puni raznih obaveza i sastanka pa neretko pribegavamo nezdravim alternativama.

UNION electronics - Naučite decu zdravoj ishrani od malih nogu 1Najveća greška koja nas zapravo i „primorava“ da jedemo nezdravo je kada gladni moramo da spremamo hranu, tada biramo nešto najlakše, nešto što nam je pri ruci. Međutim, kada su u pitanju oni najmlađi, oni nas uvek podsete na važnost zdrave ishrane, na pravilan odabir namirnica i dobru pripremu hrane. Postanemo svesni toga šta jedemo i damo sve od sebe da skuvamo za nas i za njih što bolji obrok.

Zato se Union potrudio da kreira šporete koji će biti vaš najbolji saveznik na tom putu. Sa dve brze ringle, moći ćete za čas da skuvate omiljeno jelo u vašoj porodici. Uz moderne šporete koji sadrže rernu sa ventilatorom spremanje zdravih obroka, koji zadržavaju sve ukuse će postati lako za vas. Uz još malo truda možete pripremiti par obroka unapred za celu nedelju za vaše mališane i zamrznuti ih u Union zamrzivačima, koji će čuvati svežinu vaše hrane koliko god je potrebno. Cilj ovakve pripreme je da se svakodnevno jedu zdravi i hranljivi obroci bez da se mnogo vremena utroši na njihovu pripremu, a uz to štedite ne samo vreme već i novac koji biste tokom radne nedelje potrošili za doručak i ručak.

Uz malo mašte, organizacije i dobre saveznike kao što su Union uređaji biće vam lako da uvek odaberete samo zdravo za sebe i za svoju porodicu!

Možda će vam biti zanimljivo

UNION electronics Bojler toplotne pumpe - Vaše pravo na uvek čistu i toplu sanitarnu vodu 1
UNION electronics - Zašto bi (skoro) svako domaćinstvo trebalo da ima toplotnu pumpu 1
UNION electronics - Prednosti mašine za pranje sudova u odnosu na ručno pranje 1
UNION electronics - Uklanjanje fleka sa odeće 1
UNION electronics - Naučite decu zdravoj ishrani od malih nogu 1