• Prava vrednost
  dobrih stvari

  Odličan kvalitet. Savremen dizajn. Hrana nadohvat ruke.

  Union electronics frižideri cover 1 1920x800
 • Svežina koja traje

  UNION frižideri čuvaju dugotrajnu svežinu svih vaših omiljenih namirnica.

  Union electronics frižideri cover 2 1920x800
 • Frižideri baš po vašoj meri

  Jednostavnost upotrebe, maksimalna ekonomičnost i mnogo prostora za odlaganje.

  Union electronics frižideri cover 3 1920x800

UNION frižideri – Ekonomično i kompaktno rešenje za svaki dom

Frižideri ne moraju da budu skupi da bi bili kvalitetni. Ne moraju da budu futurističkog dizajna da bi bili funkcionalni. I naposletku, frižider ne mora da bude velikih dimenzija da bi postao punopravan član vašeg domaćinstva. Naprotiv.

Ukoliko ste u potrazi za ekonomičnim, praktičnim i funkcionalnim frižiderom koji odgovara svim vašim potrebama, budite sigurni da je UNION prava adresa za vas i vašu porodicu.

UNION frižidere odlikuje jednostavan stil, ali i veličina koja ispunjava sve vaše potrebe. Praktičnost u pogledu dimenzija omogućava im da organizujete prostor u svom domu baš onako kako ste zamislili.

Inovacije, isplativost i kvalitet na jednom mestu

U našoj ponudi možete naći veoma isplative, kvalitetne frižidere sa inovativnom tehnologijom, koji istovremeno emituju hladnoću, ali čuvaju toplinu vašeg doma koja vas zbližava i povezuje. Nudimo vam jedinstvene UNION frižidere sa jednim vratima RSD 2653, UNION frižidere sa zamrzivačem RTF 263, kao i UNION frižidere sa zamrzivačem RBF 278.F

UNION vam omogućava da vam svaka kupovina frižidera bude kvalitetna, prijateljska prema vašem novčaniku i sa dušom. Sve namirnice nadohvat ruke – bilo kad.

UNION frižider sa zamrzivačem RTF 263

RTF 263N

FRIŽIDER SA ZAMRZIVAČEM

Funkcionalni i praktični kombinovani frižider sa zamrzivačem gore. Postavite svoje namirnice gde vam to najviše odgovara i kako vama najviše prija, tako da vam sve bude u vidokrugu.