• Prava vrednost
  dobrih stvari

  Brza i jednostavna priprema vaših omiljenih jela u krugu porodice.

  Union electronics šporeti cover 1 1920x800
 • Ukus koji se pamti

  UNION šporeti – Bogatija aroma za više porodičnog uživanja u svakom obroku.

  Union electronics šporeti cover 2 1920x800
 • Šporeti koji znaju šta volite

  Kvalitetni šporeti koji štede vreme, novac i energiju.
  UNION – Mesto dobrih izbora!

  Union electronics šporeti cover 3 1920x800

UNION šporeti – Verni prijatelji vaše hrane i porodice

Šporeti, posmatrajući u odnosu na sve ostale kućne uređaje, spadaju u najveće potrošače struje. UNION je i o tome vodio računa i pripremio za vas energetski efikasne i štedljivije šporete koji pripadaju višim energetskim razredima – A klasa.

U našoj ponudi možete pronaći i UNION električni šporet sa keramičkom pločom W-60.0 zahvaljujući kojem uvek možete računati na punu aromu hrane i bogatiji ukus.

Omiljeni specijaliteti očas posla!

Uz UNION šporete ne morate biti profesionalni kuvar da biste pripremili vaš omiljeni specijalitet. Zdrav obrok i omiljene poslastice gotove za tili čas – za strastvene gurmane i prave domaćice. Obradujte svoje najdraže. U tome će vam definitivno pomoći i naš jedinstveni, savremeni i ekonomični UNION električni šporet W-60.4.

Želimo da vam ponudimo pravu vrednost koja će svako vaše spremanje obroka ili napitka učiniti iskustvom koje bisto rado da ponovite. Iskustvom koje obogaćuje i osvežava vaš svakodnevni život, čineći ga jednostavnijim i lepšim.

Unesite toplinu i novu energiju u svoj dom. Unesite UNION.

UNION Električni šporet W 60-0

W-60.0

ELEKTRIČNI ŠPORET KERAMIČKA PLOČA

Želite da vam svaki obrok ima intenzivniji, bogatiji i puniji ukus i aromu? Savremen, kvalitetan, ekonomičan i efikasan šporet koji će za kratko postati centralna figura vaše kuhinje.