• Pametna kupovina jedina prava kupovina

    Kada kupujete novi uređaj, neka to bude vaša dugoročna investicija.

    Union electronics Vaš novi član porodice cover 1

VAŠ NOVI ČLAN PORODICE

UNION electronics - Vaš novi član porodice - Toplotne pumpe 1

Unesite novu energiju u svoj dom uz jedinstvene toplotne pumpe!

Svedoci smo činjenice da, kako vreme prolazi, osnovni energenti bivaju sve skuplji - kako za kupovinu, tako i za održavanje. Kao rezultat toga, izbor sve većeg broja ljudi predstavljaju tzv. alternativni načini grejanja/hlađenja koji čuvaju životnu sredinu, ali su blagonakloni i prema vašem kućnom budžetu.
UNION electronics - Vaš novi član porodice - Sudomašina 1

Izaberite savršenu mašinu za pranje sudova za vaš dom – Lako i bez problema!

Sudomašina danas je jedan od glavnih kućnih uređaja većine domaćinstava. Potpuno je nebitno da li stanujete sami, sa porodicom ili drugim bliskim osobama, mašina za pranje posuđa predstavlja vrsnog kuhinjskog asistenta koji vam mnogo štedi vreme i energiju.
UNION electronics - Vaš novi član porodice - Veš mašina 1

Stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom kupovine nove veš mašine

Kupovina nove veš mašine jeste odluka koja se ne donosi preko noći. To je dugoročna investicija u koju, kada je u pitanju pranje veša, posteljine i garderobe, treba da imate najviše poverenja. Jednostavno, bela tehnika nije nešto što se kupuje svakog dana, zato izbor odgovarajuće veš mašine treba da bude racionalan, pametan, ali i ekonomičan.
UNION electronics - Vaš novi član porodice - Šporet 2

Novi šporet – novi i kvalitetniji život vaše kuhinje!

Šporet (štednjak) predstavlja centralnu figuru svake kuhinje. Kada opremate stan, a naročito kuhinju, prva stavka treba da vam bude kupovina, odnosno nabavka odgovarajućeg šporeta, jer će od njega umnogome zavisiti i kvalitet hrane koju pripremate.
UNION electronics - Vaš novi član porodice - Frižider 1

Kako izabrati odgovarajući frižider za vaš dom?

Otkako je „otkriveno“ da hladnoća i niže temperature čuvaju svežinu i kvalitet hrane, frižideri su postali nezamenljivi i obavezni deo svakog domaćinstva. Jednostavno, kuhinja bez frižidera nema „dušu i srce“.