• UNION Energy
    Vaš prijatelj tokom cele godine

    Kada poželite više od običnog komfora, vreme je za monoblok toplotne pumpe.

    Union electronics toplotne pumpe monoblok 1920x800

Monoblok toplotne pumpe – Vaši saveznici i leti i zimi

Monoblok toplotne pumpe kombinuju sve prednosti i pogodnosti toplotnih pumpi u jednu usklađenu, kompaktnu i zvučno optimizovanu jedinicu. Za razliku od split toplotnih pumpi, monoblok predstavlja sistem sa jednim blokom, gde su sve komponente (osim bojlera za toplu vodu koji je instaliran u unutrašnjem okruženju) smeštene unutar jedinice ovog uređaja koji se nalazi spolja.

Njihov osnovni princip rada je isti kao i kod drugih toplotnih pumpi. Dakle, monoblok toplotne pumpe apsorbuju energiju iz spoljašnjeg izvora energije premeštajući je u objekat (dom ili radno mesto) koji je potrebno rashladiti, odnosno ugrejati. Osnovni zadatak ovog tipa toplotnih pumpi jeste držanje temperature u određenom objektu u adekvatnom opsegu tokom cele godine, bez obzira na to da li će njihova funkcija biti hlađenje (leto) ili grejanje (zima).

UNION Energy monoblok toplotne pumpe – Maksimalna udobnost

Želja za alternativnim načinima i rešenjima za grejanje i hlađenje iznedrila je monoblok toplotne pumpe. Možda su ovi uređaji i dalje enigma za pojedine ljude, ali u pitanju su aparati koji apsolutno prednjače kada su u pitanju energetska efikasnost i komfor.

UNION Energy vam nudi jedinstvene i ekonomične monoblok toplotne pumpe idealne za svaki dom. Naše savremene toplotne pumpe pružaju vam veću uštedu energije, ali i veću energetsku efikasnost uz niže operativne troškove i znatno manju emisiju štetnih gasova u odnosu na tradicionalne sisteme. Laka i brza instalacija uz još brže pokretanje.

Pored grejanja i hlađenja, naše monoblok toplotne pumpe se mogu iskoristiti za pripremu tople potrošne vode. Izaberite jedan od najefikasnijih vidova grejanja/hlađenja već danas. Izaberite udobnost koju ste oduvek hteli da imate uz UNION Energy monoblok toplotne pumpe.

UNION Energy monoblok toplotna pumpa NL-BKDX50-200I-II-R CTA

NL-BKDX50-200I/II/R

MONOBLOK TOPLOTNA PUMPA

Zima ili leto – njima je svejedno! Kvalitetna monoblok toplotna pumpa koja u toplom periodu može funkcionisati kao klima, a u hladnijem periodu kao uređaj koji vam pruža idealnu toplinu u stanu, kući ili na poslu.