• Topla voda u svakom trenutku

    Inovativne i moderne bojler toplotne pumpe sa većom efikasnošću i nižim troškovima.

    Union electronics bojler toplotne pumpe1920x800

UNION Energy bojler toplotne pumpe – Budite uvek na dobitku

Verovatno ne postoji domaćinstvo u kojem se ne nalazi običan bojler – u kupatilu, iznad sudopere, u podrumu… Međutim, da li ste znali da postoji energetski kvalitetnije i efikasnije rešenje za zagrevanje sanitarne vode? U pitanju su jedinstvene bojler toplotne pumpe.

Ova vrsta toplotnih pumpi na veoma brz način zagreva potrošnu vodu uz izuzetno nisku potrošnju električne energije. Bojler toplotne pumpe koriste raspoloživu i slobodnu ekološku energiju kako bi ugrejali vodu. U pitanju je jedan od najekonomičnijih sistema zagrevanja vode za potrebe domaćinstva.

Usled korišćenja energije vazduha, kao apsolutno besplatnog i obnovljivog izvora, može se reći da bojler toplotne pumpe spadaju u grupu visokoefikasnih uređaja, uz znatno niske troškove održavanja.

Ekološka i ekonomična opcija zagrevanja vode

UNION Energy bojler toplotne pumpe specijalno su kreirane su i dizajnirane za još efikasniju proizvodnju sanitarne tople vode za sva domaćinstva.

Kompaktne strukture, stilizovanog i elegantnog dizajna, UNION Energy bojler toplotne pumpe pogodne su za instalaciju u unutrašnjem delu objekta. Pored toga, one predstavljaju najefikasniju i najekonomičniju alternativu bojlerima koji funkcionišu na bazi struje ili fosilnih goriva.

Kao što smo istakli, korišćenjem obnovljivog izvora energije iz vazduha dolazi do mnogo manje potrošnje električne energije – bez emisije ugljen-dioksida (CO2).

Saznajte više o svim prednostima UNION Energy bojler toplotnih pumpi OVDE.

UNION Energy – Vodeća tehnologija, visok kvalitet, pristupačne cene!

UNION Energy bojler toplotna pumpa NL-FR1.0-EN200V CTA

NL-FR1.0/EN200V

BOJLER TOPLOTNA PUMPA

Proizvodnja tople sanitarne vode nikada nije bila lakša! Izuzetno efikasno zadržavanje toplote vode za nesmetanu upotrebu! Ovu bojler toplotnu pumpu karakteriše velika otpornost na kiseline, koroziju, kao i vrhunska antibakterijska zaštita.