• Mini šporeti
  za velike specijalitete

  Ukoliko vam nedostaje mesta u kuhinji, mini šporet je idealno rešenje.

  Union electronics - Mini šporeti cover 1 1920x800
 • Neka kuvanje bude zabava

  Napravite velike uspomene uz mini šporete u vašoj kuhinji.

  Union electronics - Mini šporeti cover 2 1920x800
 • Uštedite vreme i prostor

  Uz Union mini šporete ostaje vam više prostora i vremena za ideje.

  Union electronics - Mini šporeti cover 3 1920x800

UNION mini šporeti – Mali saveznici za velike kulinarske ideje

Nekada nemamo dovoljno prostora u našim kuhinjama za željeni raspored  kuhinjskih aparata. Tada su nam potrebna praktična rešenja koja štede energiju, zauzimaju malo mesta, ali čuvaju kvalitet naših obroka. Upravo to je ono što nude Union mini šporeti – uštedu energije, prostora, ali uz očuvanje kvaliteta vaših specijaliteta.

Idealni za vikendice, terase, studentske sobe

Ukoliko svoje slobodne dane provodite na vikendici, UNION mini šporet UN-42-W je kompaktno i lako prenosivo rešenje. Možete ga koristiti u dvorištu, na terasi, a ako vas zadesi nevreme, lako ga možete uneti unutar prostora u kom boravite.

Takođe, ukoliko živite u gradu, a želite da provedete lep dan na terasi uz druženje sa prijateljima, Union mini šporet je idealno rešenje za tu priliku. Sjajni su za kulinarske specijalitete koji će začiniti vaša druženja. Naš crni model UN-42-B će se lako uklopiti u moderna okruženja.

Studentske sobe često nemaju dovoljno prostora za sve što je studentima potrebno. Ali mini šporet je idealno rešenje za jutarnju kafu i doručak pre odlaska na predavanja i ispite.

Smestite ove kompaktne šporete gde god poželite i uživajte u sjajnim ukusima!

UNION mini šporet UN42W

UN42W

UNION MINI ŠPORET UN-42-W

Praktičan mini šporet koji pruža  vrhunski ukus vašim specijalitetima. Multifunkcionalan, idealan je saveznik  kada imate malo prostora za pripremu svakodnevnih obroka.