• UNION
  Prava vrednost dobrih stvari

  Savremena tehnologija. Porodična toplina. Kvalitet koji možete da priuštite.

  UNION - O nama1920x800

O NAMA

Brend bele tehnike UNION prisutan je na tržištu Srbije počev od maja 2021. godine.

Naš cilj je krajnje jednostavan, a to je da pomognemo svim kupcima da pronađu pravu meru dobrih vrednosti unutar svog doma. Želimo da, uz naše uređaje, osetite pravu porodičnu toplinu u svom domaćinstvu i da ostvarite dodatnu vrednost za sebe i svoje najmilije. To činimo zahvaljujući uravnoteženom i pravom odnosu cene i kvaliteta UNION uređaja, koje može da priušti šira populacija.

Ono što UNION brend razlikuje od drugih jeste to što smo uspostavili način da savremenu i inovativnu tehnologiju proizvedemo po povoljnim i pristupačnim cenama. Jedino tako svim potrošačima možemo ponuditi stvarnu vrednost dobrih proizvoda.

Posvećeni smo tome da naši kupci unesu svežinu, komfor i nov kvalitet u svoje domove, čineći da njihova svakodnevica bude bogatija, ispunjenija i obeležena pravim porodičnim vrednostima.

UNION vam nudi pristupačnu tehnologiju koja nas povezuje, ujedinjuje i oplemenjuje trenutke provedene sa vašim najdražim.

Krovne vrednosti i principi UNION poslovanja 

 1. PORODIČNE VREDNOSTI na prvom mestu
 2. TOPLINA I NEPOSREDNOST poput topline doma kome se uvek vraćamo
 3. KVALITET PO MERI vas i vaše porodice
 4. INOVATIVNA TEHNOLOGIJA koja vas zbližava i povezuje
 5. BOGATIJA SVAKODNEVICA dostupna svima
 6. FER ODNOS (fer ponuda i fer cena)
UNION - O nama - Krovne vrednosti i principi UNION poslovanja

Proizvodnja UNION kućnih uređaja

Svi UNION uređaji proizvode se u fabrici VESTEL u Turskoj. Vestel City, koji se sastoji od 9 fabrika lociranih u Manisi, predstavlja jedan od najvećih svetskih industrijskih kompleksa.

– 16.000 zaposlenih

– Turski lider izvoza sa 2.5 milijardi $

– Kapacitet za proizvodnju 10.9 miliona uređaja

– 1.100.000 m² proizvodnih pogona

Inače, VESTEL je lider u proizvodnji potrošačke elektronike, mobilnih tehnologija, kućnih aparata, frižidera, mašina za pranje veša, aparata za kuvanje, mašina za pranje sudova, klima uređaja i bojlera.

Svi proizvodi su testirani inhouse u sertifikovanoj kompanijskoj laboratoriji, kako bi se osigurao najviši nivo mehaničke i elektronske funkcionalnosti.

AVTERA kao zastupnik brenda UNION

AVTERA SR počela je sa radom 1. avgusta 2011. godine i trenutno je najmlađi član
Avterine porodice. Tim AVTERA SR čini mladi entuzijasti, ali iskusni profesionalci koji u svakom trenutku mogu da vam ponude adekvatan odgovor i pravo rešenje.

Koristeći oproban poslovni model, već od početka postojanja AVTERA SR svojim partnerima pruža sve na jednom mestu, uz odličan balans kvaliteta usluge i cene.

Logistika AVTERA SR, baš onda kada vam je to potrebno, dostavlja željenu robu na vašu adresu iz lokalnog magacina.

AVTERA je zastupnik svetskih robnih marki kao što su Canon, HP, Konica Minolta, Verbatim, Blaupunkt, Aiwa TV, LG Electronics, Trust, FEST, Chigo, Tristar i Midea male kućne aparate, a od sada i potpuno novi brend na našem tržištu – UNION.