• Prava vrednost
  dobrih stvari

  UNION veš mašine – Higijena, zaštita i nega veša na prvom mestu.

  Union electronics veš mašine cover 1 1920x800
 • Neka veš odiše čistoćom i svežinom

  Efikasno i brzo uklanjanje fleka, mrlja i neprijatnih mirisa.

  Union electronics veš mašine cover 2 1920x800
 • Maksimalna čistoća - minimalna potrošnja

  Izaberite komfor, kvalitet i nova iskustva uz nižu potrošnju vode i električne energije.

  Union electronics veš mašine cover 3 1920x800

UNION mašine za pranje veša – Pouzdani partneri vašeg domaćinstva

Kupovina veš mašine uopšte ne mora da bude komplikovana ili teška. Verovali ili ne, veš mašina može biti istovremeno – jednostavna za upotrebu, finansijski isplativa, kvalitetna, ukorak sa digitalnim inovacijama i garancijom koja vas čini spokojnim.

UNION veš mašine su izbor sa kojim ćete sigurno biti rasterećeni i zadovoljni dugi niz godina. Nudimo vam vrlo efikasne, sigurne i finansijske isplative veš mašine koje poseduju kvalitet po vašoj i meri vašeg doma.

Sami možete podesiti brzine obrtaja i temperaturu pranja, istovremeno sigurni jer naše mašine poseduju automatsku zaštitu od prelivanja, kao i ugrađene sisteme za detekciju greške i uštedu energije.

Maksimalno uklanjanje nečistoća – Minimalna potrošnja

UNION veš mašine efikasno uklanjaju sve fleke i neprijatne mirise uz minimalnu potrošnju vode i električne energije.

Takođe, naše mašine za pranju veša su ekonomične, praktične, jednostavne za upotrebu, ali što je najvažnije – uz njih uvek možete računati na čistoću i svežinu veša. Poseduju sjajne performanse, a sa kompaktnim dizajnom i dimenzijama, mogu se lako smestiti i u manja kupatila.

Bilo da izaberete UNION veš mašinu N-6100 ili UNION veš mašinu N-7121, budite sigurni da će vaš izbor biti ekonomičan. Ako tražite provereni kvalitet, nisku cenu i toplinu u domu za bogatiju svakodnevicu, na pravom ste mestu. Higijena i nega veša na prvom mestu.

UNION – Ispunite vaš dom ljubavlju.

UNION veš mašina N-6100

N-6100N

VEŠ MAŠINA

Elegantni, savremeni i ekonomični uređaj koji vodi računa o tome da vaš veš u svakom trenutku bude čist, svež i negovan. Uklanjanje nečistoća i mrlja nikada nije bilo jednostavnije.