• UNION
  Mesto dobrih saveta

  Saznajte kako da vam kućni aparati funkcionišu efikasno i bez problema.

  Union - Saveti za svaki dan 1920x800 1
 • Mali trikovi
  za lepšu svakodnevicu

  Pružamo vam savete koji će vam pomoći da upotpunite svoj životni prostor.

  Union - Saveti za svaki dan 1920x800 2
 • Kvalitetniji život
  u vašem domu

  UNION saveti – Unesite novu energiju, novu svežinu i novo iskustvo u svoj dom.

  Union - Saveti za svaki dan 1920x800 3

SAVETI ZA SVAKI DAN

Uklanjanje fleka sa odeće

Posle divne večere sa prijateljima na kojoj ste se, posle naporne radne nedelje konačno opustili, ispostavilo se da ste pored novih uspomena sa sobom poneli i fleku na vašoj omiljenoj košulji.

UNION electronics - Uklanjanje fleka sa odeće 1

Pre nego što vam ta spoznaja pokvari ostatak večeri podelićemo sa vama par trikova kako da brzom reakcijom izbrišete fleku kao da se nije ni desila. Svi znamo da su veš mašine nepobedive kad je reč o uklanjanju fleka, ali evo par trikova koji mogu pomoći u pred pranju.

– Ukoliko ste isflekali beli komad garderobe onda je tu za vas limunov sok! Direktno preliti limunov skok preko fleke i ostaviti kratko bez trljanja tkanine, zatim ubaciti u veš mašinu. Dodati malo limunovog soka i u Union veš mašinu u posudicu gde inače sipate prašak za veš.

– Ukoliko se nakon slasnog ručka koja kap sosa našla na vašoj odeći kuhinska so je idealna prva pomoć! Odeću natopite u vodu, dodajte so preko nje, pustite da upije, a zatim ubaciti u Union veš mašinu na pranje!

– Ništa ne može da nadmaši veš mašinu kada pričamo o čistoći odeće, ali dobra opcija za uklanjanje upornih neprijatnih mirisa pre pranja u mašini je svakako soda bikarbona. Napraviti rastvor sode bikarbone i vode i potopiti odeću. Ostaviti da odstoji pola sata a zatim ocediti i ubaciti u Union veš mašinu

Iako je poznato da pranje na 30º ili 40º štedi vaš novac, jer se pranjem na nižim temperaturama troši se 40% manje energije nego na 60º. Znamo da vam je jako bitno da znate da li će se prljavština i fleke skinuti i na nižim temperaturama.

Iako ovi mali saveti iznad mogu da pomognu, uz Union mašine ne morate da razmišljate o tome, stavite veš, odaberite željeni program i pustite da ona sve uradi umesto vas!

Možda će vam biti zanimljivo

UNION electronics Bojler toplotne pumpe - Vaše pravo na uvek čistu i toplu sanitarnu vodu 1
UNION electronics - Zašto bi (skoro) svako domaćinstvo trebalo da ima toplotnu pumpu 1
UNION electronics - Prednosti mašine za pranje sudova u odnosu na ručno pranje 1
UNION electronics - Uklanjanje fleka sa odeće 1
UNION electronics - Naučite decu zdravoj ishrani od malih nogu 1